loading

De wet van de aantrekkingskracht

Je huidige situatie is ontstaan door je gedachtes, woorden en emoties uit het verleden. Dat heb je naar jezelf toe getrokken, bewust maar ook vaak onbewust.

De wet van de aantrekkingskracht beschrijft dat alles een trilling is. Deze trilling is natuurkundig meetbaar, en volgt de wet van resonantie. Dat betekent dat alle gelijksoortige trillingen elkaar aantrekken. Trillingen noemen we ook wel frequenties. Woorden, gedachten en emoties hebben allemaal een eigen trillingsfrequentie. Dus alles wat jij uitzendt resoneert met gelijksoortige woorden, gedachten en emoties in je omgeving. En dat trek je naar je toe.

Welke boeken lees jij? Naar welke informatie bronnen luister jij? Het is heel belangrijk om bewust te kiezen welke informatie je tot je neemt. Deze informatie worden namelijk gedachtegangen die door jouw hoofd gaan! En je gedachten worden jouw realiteit. Je kunt jezelf de hele dag vermaken met je telefoon, een serie en het nieuws maar je kan er ook voor kiezen om een goed boek te lezen.

Door heel bewust te kiezen welke informatie je tot je neemt, zal je groeien als persoon en creƫer jij een leven zoals jij het voor ogen hebt. Wees bewust van de wet van de aantrekkingskracht!

Wil jij ook meer leren over hoe jij je droomleven kan aantrekken? Meld je aan voor het Ladies Level Up! Traject