loading

Demi

Mijn naam is Demi en als Holistisch Therapeut geloof ik in een visie waar alles met elkaar in verbinding staat: het fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele aspect van de mens.

Door meditatie momentjes in te plannen zorg ik ervoor dat ik goed luister naar wat mijn lichaam en geest nodig heeft. Door het sporten sta ik fitter en energieker in het leven, slaap ik beter en zit ik beter in mijn vel. Als je je goed voelt heb je meer discipline om in alle aspecten te groeien.

Mijn missie is dat vrouwen meer zelfliefde en zelfvertrouwen ontwikkelen waardoor zij meer intrinsieke motivatie hebben om goed voor zichzelf te zorgen. Als je met liefde kunt voelen dat voor jezelf zorgen belangrijk is, dan ben je bereid om in jezelf te investeren. Je moet het voor jezelf willen, het jezelf gunnen.

Ik kijk ernaar uit om jou tijdens het Ladies Level Up! traject te ondersteunen bij het behalen van je doelen!

lois

Ik ben Lois en als personal trainer is het mijn missie om mensen te helpen fitter en gezonder te worden. Fit zijn gaat verder dan “er goed uitzien”. Dit is in mijn ogen een logisch gevolg van goede voeding, trainen, mindset, zelfliefde en leefstijl.

Zelf heb ik lang geworsteld met onzekerheid en het niet bereiken van mijn doelen. Later bleek dat dit kwam door een gebrek aan zelfliefde, want als je eenmaal echt van je lichaam houdt wil je niets liever dan er goed voor zorgen en krijg je magisch de discipline waar het jaren aan leek te ontbreken.

Ik hoop jullie te kunnen inspireren om ook jullie body, health and life goals te bereiken! 

LEVEL UP YOUR BODY, MIND & SOUL

Onze missie

We hebben bij elkaar in de klas gezeten op de Theaterhavo/vwo. Op deze super leuke middelbare school waar we vakken hadden als zang, dans en spel konden wij het altijd al goed met elkaar vinden. Op deze vrije school hebben wij ons beide kunnen ontwikkelen tot de vrouwen die we vandaag de dag zijn.

Na de middelbare school gingen we ieder onze eigen weg, maar zijn onze paden recentelijk weer bij elkaar gekomen door de missie die wel samen delen. Namelijk het gezonder, fitter en bewuster maken van vrouwen.

We delen dus dezelfde missie, maar zijn daarnaast ook heel verschillend. Waar Lois meer gericht is op trainen, fysieke prestaties en de theorie achter alles wat met trainen te maken heeft, weet Demi alles van de juiste vormen van ontspannen, meditatie en hoe alles in balans te houden.

Juist daarom zijn we zo’n krachtig duo. We vullen elkaar heel mooi aan en we bundelen onze krachten om jullie te helpen naar the next level!

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Contact

Bel ons:

+31 613437710

Whatsapp ons:

+31 613437710

Mail ons:

Info@ladieslevelup.nl

    LADIES LEVEL UP YOUR BODY MIND & SOUL

    Openingstijden

    Ma: 9:00-21:00 
    Di: 9:00-21:00 
    Wo: 9:00-21:00
    Do: 9:00-21:00 
    Vrij: 9:00-21:00 

    Regio: Rotterdam/Drechtsteden